Bridgeclub Neer
De gezelligste bridgeclub in de regio
 

Onze Vereniging

Welkom op de website van bridgeclub Neer. 
De bridgeclub in Neer is in 2000 opgericht door Wim Rienties, Hans Windhorst en Gerrit Derikx met het doel de bridgesport in Neer te kunnen uitoefenen en te promoten. De club telt circa 60 leden. Er worden veel activiteiten georganiseerd. De vaste bridgeavond is op woensdag in het gemeenschapshuis  De Roffert in Buggenum.
In de winterperiode wordt de wintercompetitie afgewerkt. Dit is het meest serieuze onderdeel van het programma.
Er wordt gespeeld in 2 nivo's. De A-groep en de B-groep. Het paar van de A-groep dat de wintercompetitie wint is clubkampioen.
Tijdens de zomermaanden wordt de zomercompetitie afgewerkt. Er wordt gespeeld in één groep. De deelnameregels zijn wat minder streng dan bij de wintercompetitie.
Het hele jaar door (van september tot mei) is er iedere vrijdagmiddag vrij bridgen in het cafe gedeelte van de Haammaeker: Cafe Sjengske. 

Iedere dinsdagmiddag is er ook bridgen bij de seniorenvereniging. Weliswaar geen onderdeel van onze bridgeclub,  Hierbimaar onze leden die tevens lid zijn van Seniorenvereniging St Martinus, worden van harte uitgenodigd om als vrijwilliger mee te spelen en om zonodig na ieder spel de zaak te evalueren. Dit alles in een gemoedelijke sfeer.

Gedurende het jaar zijn er speciale evenementen zoals ondermeer:  monopoly bridge,  nieuwjaars-drive, "hieringschille"-drive, paas-drive en dorpen drive ( Neer tegen de rest..).
Een bijzonder evenement is het tuinenbridge dat één keer per jaar wordt georganiseerd. Hierbij wordt gespeeld in tuinen van verschillende leden. Na iedere ronde moet men verhuizen naar een andere tuin. Vanwege de mogelijkheid om de Bridgemates te kunnen gebruiken is voor deze activiteit de laatste jaren uitgeweken naar Keyserbosch.


Lidmaatschap

Het lidmaatschap voor een heel jaar bedraagt € 60,00 per jaar. Inschrijfgeld voor nieuwe leden € 7.50.
Indien je alleen op de vrijdagmiddag speelt, dan bedraagt de contributie € 25,00 + € 1,- per deelname.
Gastspelers betalen € 1,00 per deelname. ( excl de €1,- op de vrijdag)
Bankrek.nr: 1357.26.530.  Iban: NL70 RABO 0135 7265 30.
 Nieuwe leden zijn van harte welkom. Lid worden?  Geef dan hier je gegevens door:  word lid!